Emmapark Brunssum

Op de hoek van de Akerstraat Noord en de Emmaweg in Brunssum bouwt BAM Wonen voor ons 2 gebouwen met in totaal 80 appartementen. Het gaat om 49 sociale huurappartementen en 31 middenhuur appartementen.

Bezoekadres:
Emmaweg , Brunssum
Website:
http://
Google maps Emmapark Brunssum

 

AI Emma Brunssum

Aan de rand van Brunssum, op het voormalige Emmaterrein, zijn en worden in gebiedsontwikkeling Emmapark in totaal zo'n 800 woningen gebouwd. Wonen Limburg laat hier door BAM Wonen 80 appartementen bouwen, verdeeld over 2 gebouwen.
Situatie

Appartementen
De 49 sociale huurappartementen in gebouw A hebben een oppervlakte van ca. 67 m2, beschikken over een buitenruimte, een berging en hebben een parkeerplaats.  Meer over de 31 middenhuur appartementen in gebouw B vindt u op www.wonenlimburgaccent.nl

Planning
De verwachting is dat de bouw start in het voorjaar van 2024. In de zomer van 2025 verwachten we de sleutels aan de bewoners te kunnen overhandigen. 

Vragen? Wij beantwoorden deze graag!
Heeft u vragen over deze nieuwbouw? Stuur dan een mail naar: nieuwbouw@wonenlimburg.nl

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in het sociale segment is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link. Tip: zorg dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens (voor 2024 is deze € 879,66).

AI Emma Brunssum 2

Zoeken