Doctor Jaegerstraat (13 woningen), Heerlen

Op de plek waar eerst een gedeelte van de voormalige technische school stond, bouwen we 13 betaalbare, energiezuinige woningen. De grondwerkzaamheden zijn gestart. We verwachten in maart 2024 te starten met de bouw. Eind van de zomer kunnen we de nieuwe bewoners verwelkomen in hun nieuwe huis.

Bezoekadres:
Doctor Jaegerstraat , Heerlen
Website:
http://
Google maps Doctor Jaegerstraat (13 woningen), Heerlen


Impressie woningen Dr. Jaegerstraat Heerlen
 

We bouwen op deze plek in totaal 13 gezinswoningen met drie slaapkamers op de verdieping. De woningen van Fijn Wonen zijn grotendeels in de fabriek gebouwd. Inmiddels is gestart met het bouwrijp maken van het bouwterrein. Het plaatsen en verder afwerken van de woningen start in het voorjaar van 2024 waarna na de zomer de woningen klaar zijn voor de nieuwe bewoners. 

Wilt u op de hoogte blijven?
Laat dan uw gegevens achter via de interesseknop rechts boven. 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een van deze huurwoningen is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens van € 879,66 (per 1 januari 2024). 

Uitgelicht

Zoeken