Saffierstraat Heerlen

In 2018 heeft Wonen Limburg de Saffierflat in de wijk GMS in Heerlen aangekocht. Het gebouw wordt momenteel volledig getransformeerd. De appartementen in het gebouw hadden één slaapkamer. Een deel van de appartementen wordt samengevoegd en zo ontstaan ook appartementen met twee slaapkamers.

U kunt niet meer reageren op deze woningen. Alle appartementen zijn intussen verhuurd.

Website:
http://
Google maps Saffierstraat Heerlen


AI Saffier
Transformatie
In de buurt van het centrum van Heerlen transformeert Coen Hagedoorn voor ons de Saffierflat tot 15 duurzame en gasloze appartementen en acht studio’s. De appartementen en studio’s zijn gelegen op de begane grond, eerste en tweede verdieping.

Appartementen
Er zijn 15 appartementen met twee slaapkamers. De grootte van de appartementen varieert van 63 m2 tot 78 m2. Verder zijn er acht studio’s met een woon-/slaapkamer. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een apart toilet en een extra toilet op de badkamer. De studio’s hebben een aparte keuken en toilet op de badkamer. 

Verhuur
U kunt niet meer reageren op deze woningen. Alle appartementen zijn intussen verhuurd. 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de huurtoeslaggrens (voor 2024: € 879,66).

Uitgelicht

Zoeken