Veemarkt in Horst

Wonen in het centrum van Horst? Dat is mogelijk aan de Veemarkt. We bouwen op deze locatie 12 appartementen met een grootte van 50 m2 tot 82 m2.

Het is niet meer mogelijk om te reageren op deze woningen via Thuisinlimburg.nl.

Bezoekadres:
Veemarkt , Horst
Website:
http://
Google maps Veemarkt in Horst

 

Voorgevel Veemarkt

Woningen

In het gebouw komen in totaal 12 appartementen. Deze variëren in grootte van 50 m2 tot 82 m2. Vier appartementen hebben één slaapkamer en er komen acht appartementen met twee slaapkamers. Er is een gezamenlijke tuin en een gedeelte van de appartementen heeft een eigen balkon of buitenruimte.

Veemarkt

Planning
De bouw is inmiddels gestart. We verwachten dat we medio september-oktober 2024 de sleutels aan de bewoners kunnen overhandigen. U kunt niet meer reageren op deze woningen via Thuisinlimburg.nl. De toewijzingsprocedure is in volle gang.

Toewijzing
Zes appartementen worden toegewezen op basis van inschrijfduur. De resterende appartementen worden anders toegewezen. Hieronder de criteria die hiervoor gelden:

  • woonachtig in Horst
  • huurder van Wonen Limburg (u laat dus een woning achter voor een andere woningzoekende)
  • uw huidige woonsituatie is niet meer passend bij uw leeftijd of persoonlijke omstandigheden.

Van de kandidaten die aan alle bovenstaande criteria voldoen wordt toegewezen op basis van inschrijfduur.

Huurprijs
De huurprijs van de 12 huurappartementen valt onder de huurtoeslaggrens. Het aanvragen van huurtoeslag is dus mogelijk.

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in het sociale segment is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens (voor 2024 is deze € 879,66).

Westenwind
Met het project Veemarkt voegen we sociale huurwoningen toe in Horst. Dat doen we ook in het project Disselhoff en op de locatie Bemmelstraat. Vervolgens verminderen we het aantal sociale huurwoningen in Horst-West omdat daar in verhouding veel huurwoningen liggen. Op die manier creëren we meer gevarieerde wijken in heel Horst.
Naast deze ontwikkelingen op vastgoedgebied, lopen er ook diverse sociale projecten in de drie wijken van Horst-West. Om het wonen in Horst-West nog leuker te maken. Meer hierover lees je op www.westenwindhorst.nl.
Logo Westenwind


 

Uitgelicht

Zoeken