De Scheg Maastricht

In de wijk Wittevrouwenveld in Maastricht is gestart met de bouw van 2 woongebouwen: De Scheg 1A en De Scheg 2. De gebouwen liggen aan het Olympiapad en Estafette. Wonen Limburg bouwt in totaal 253 appartementen verdeeld over twee gebouwen. In de Scheg 1A komen 32 sociale huurappartementen en 48 midden huurappartementen. De Scheg 2 bestaat uit 173 sociale huurappartementen variërend in grootte van 19 m2 tot 40 m2.

Bezoekadres:
Olympiapad , Maastricht
Website:
http://
Google maps De Scheg Maastricht


De Scheg
Planning
De bouw van de appartementengebouwen is gestart. Zodra er meer informatie over de appartementen beschikbaar is, vindt u die op deze projectpagina. Informatie over de appartementen in het middenhuursegment vindt u dan op de website van Wonen Limburg Accent. Naar verwachting kunnen de nieuwe bewoners in het voorjaar van 2025 de sleutels in ontvangst nemen.


Start bouw De Scheg

Wilt u op de hoogte blijven?
Laat dan uw gegevens achter via de interesseknop rechts boven. 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in het sociale segment is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens (voor 2024 is deze € 879,66).

Aanbod in het middenhuursegment (vanaf € 879,66) vindt u op www.wonenlimburgaccent.nl
Ons aanbod huurhuizen in het zogenoemde middenhuursegment verhuren we via deze website. De huurprijzen liggen tussen € 879,66 en € 1.050,- per maand. Er is geen huurtoeslag mogelijk op deze woningen. Kijk voor het aanbod en meer informatie op www.wonenlimburgaccent.nl.  

Zoeken