Dr. Bakstraat Maastricht

Wonen Limburg heeft in samenwerking met Widdershoven Architecten BV en aannemer Smeets Bouw een plan ontwikkeld voor de bouw van 65 sociale huurappartementen op de hoek van de Dr. Bakstraat en Eenhoornsingel in Maastricht-West.

Bezoekadres:
Dr. Bakstraat , Maastricht
Website:
http://
Google maps Dr. Bakstraat Maastricht

 

Dr. Bakstraat 1

Woongebouw
In het nieuwe woongebouw worden 65 sociale huurappartementen gerealiseerd. Het gebouw zal bestaan uit 5 bouwlagen met een 6e accentlaag aan de Eenhoornsingel Onder het gebouw komt een parkeerkelder voor auto’s en fietsen. De parkeerkelder zal bereikbaar zijn via de Eenhoornsingel. Rondom het gebouw wordt een fraaie tuin aangelegd.

Locatie
De locatie ligt op korte afstand van het centrum van de historische binnenstad van Maastricht. In de directe nabijheid ligt winkelcentrum Brusselse Poort, meerdere busstations, het Bonnefanten College en Hogeschool Zuyd. Dat maakt wonen op deze locatie zeer aantrekkelijk. 

Planning
De start van de bouw is afhankelijk van de vergunningverlening. De aanvraag is inmiddels ingediend bij de gemeente. Naar verwachting kan Smeets Bouw in 2024 starten met de sloop en nieuwbouw. Via deze pagina houden we u up to date over de bouwplanning.

Vragen? Wij beantwoorden deze graag!
Heeft u vragen over dit bouwproject? Stuur dan een mail naar: nieuwbouw@wonenlimburg.nl

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in het sociale segment is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link. Tip: zorg dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens (voor 2024 is deze € 879,66).

Dr. Bakstraat 2

Zoeken