Petrusberg, St. Odiliënberg

Eindelijk is het zover. We gaan starten met de nieuwbouw van 16 levensloopbestendige woningen en 15 appartementen in St. Odiliënberg.

Bezoekadres:
Willem Alexanderlaan , St. Odiliënberg
Website:
http://

Petrusberg

Op de locatie Oranjelaan in St. Odiliënberg komen 16 levensloopbestendige woningen en 15 appartementen. Bewoners kunnen gebruik maken van de voorzieningen van zorgcentrum Bergh o.a. kapper, huisarts, pedicure, restaurant etc.

De woning heeft een fijne woonkamer met open keuken (totaal ca. 28m2), twee slaapkamers (ca. 12 m2 en ca. 7 m2), badkamer, toilet en entree. Alles is gelijkvloers.

Planning
We verwachten in januari 2025 de nieuwe bewoners van de levensloopbestendige woningen welkom te kunnen heten en in maart 2025 de nieuwe huurders van de appartementen.

Verhuur
De huurprijs van de 16 levensloopbestendige woningen valt onder de huurtoeslaggrens. Het aanvragen van huurtoeslag is dus mogelijk. De verhuur van de levensloopbestendige woningen start eind juni/begin juli.  

De verhuur van de 15 appartementen start op een later moment.

AI llb woningen Petrusberg

Petrusberg app

petrusberg

Wilt u op de hoogte blijven?
Laat dan uw gegevens achter via de interesseknop rechts boven. 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een van deze huurwoningen is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens van € 879,66 (per 1 januari 2024). 

Zoeken