Leunen-Zuid

In Leunen Zuid wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld met in totaal 50 duurzame woningen. Wonen Limburg gaat er 13 sociale huurwoningen en 10 huizen voor het middenhuur segment bouwen. Er is nog niet bekend wanneer we met de bouw kunnen starten.

Bezoekadres:
Veulenseweg , Venray
Website:
http://
Google maps Leunen-Zuid

 

Gemengde nieuwbouwwijk in Leunen-Zuid
In de ontwikkeling Leunen-Zuid worden in totaal 50 nieuwbouwwoningen gerealiseerd, allen gasloos en energiezuinig. Een mix aan koop- en huurwoningen in diverse categorieën zorgt voor een gevarieerde woonwijk. De juiste ingrediënten voor bewoners om er samen prettig te wonen. Naast de sociale huurhuizen, bouwen we ook huizen in het middenhuursegment. We vinden het belangrijk dat mensen die niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning, of niet kunnen of willen kopen, toch betaalbaar kunnen wonen. Daarom is indertijd Wonen Limburg Accent opgericht als volle dochter van Wonen Limburg: een commerciële verhuurder met het hart van een woningcorporatie.

Wij bouwen er 23 huurwoningen
Wonen Limburg bouwt op deze locatie in totaal 13 huurwoningen in het sociale segment (huurtoeslag is mogelijk) en 10 huurhuizen in het middenhuursegment. Deze 10 woningen worden via Wonen Limburg Accent verhuurt. Het gaat over in totaal 17 levensloopbestendige- en 6 gezinswoningen. Op dit moment is er nog geen informatie over de woningen beschikbaar.

Start bouw
Er is nog niet bekend wanneer we met deze nieuwbouw kunnen starten. Zodra er meer informatie over de woningen beschikbaar is, vindt u die op deze projectpagina. Informatie over de tien nieuwbouwwoningen in het middenhuursegment vindt u dan op de website van Wonen Limburg Accent.

Wilt u op de hoogte blijven?
Laat dan uw gegevens achter via de interesseknop rechts boven. Zodra we meer weten over de woningen en de planning, vermelden we dat op deze projectpagina. En heeft u uw gegevens achtergelaten, dan informeren wij u met een nieuwsbrief. Let op: uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van een nieuwsbrief.

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in het sociale segment is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens (voor 2024 is deze € 879,66).

Aanbod in het middenhuursegment (vanaf € 879,66) vindt u op www.wonenlimburgaccent.nl
Ons aanbod huurhuizen in het zogenoemde middenhuursegment verhuren we via deze website. De huurprijzen liggen tussen € 879,66 en € 1.050,- per maand. Er is geen huurtoeslag mogelijk op deze woningen. Kijk voor het aanbod en meer informatie op www.wonenlimburgaccent.nl.  

Zoeken