Prins Bernhardstraat Venray

Het bestemmingsplan is definitief goedgekeurd en de procedure voor de omgevingsvergunning loopt. Daarom willen we zo snel mogelijk verder met de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwbouw van 21 appartementen en 4 woningen aan de Prins Bernhardstraat.

Bezoekadres:
Prins Bernhardstraat , Venray
Website:
http://
Google maps Prins Bernhardstraat Venray

 

AI Pr. Bernhardstraat Venray

Vanaf eind juli 2024 gaat Bouwmij Janssen bv starten met de sloopwerkzaamheden van de huidige woningen. 

Verhuur
De huurprijs van de 21 appartementen en 4 woningen valt onder de huurtoeslaggrens. Het aanvragen van huurtoeslag is dus mogelijk. De exacte huurprijzen zijn nog niet bekend. Voor deze woningen is het 2-hurenbeleid van toepassing. Er gelden dus 2 huurprijzen. Uw inkomen en huishoudsamenstelling bepaalt de daadwerkelijke huurprijs.

Als er meer nieuws is dan leest u dat hier.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in een appartement of woning van dit nieuwbouwproject? Klikt u dan op "interesse in dit project" rechts op deze pagina en laat uw adresgegevens achter. We houden u dan op de hoogte.

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in het sociale huursegment is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de huurtoeslaggrens (voor 2024 is deze € 879,66).

Zoeken