Prins Bernhardstraat Venray

Op 16 mei 2023 heeft het collega van B&W ingestemd met het nieuwbouwplan voor 21 appartementen aan de Prins Bernardstraat. Deze nieuwbouw gaat het huidige gebouw van 12 appartementen vervangen. In het najaar beslist de gemeenteraad over deze plannen.

Bezoekadres:
Prins Bernhardstraat , Venray
Website:
http://
Google maps Prins Bernhardstraat Venray

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf eind mei voor iedereen ter inzage voor een periode van 6 weken. In het najaar bespreekt de commissie Wonen het voorstel, daarna neemt de gemeenteraad een definitief besluit over het plan.

Zodra het plan definitief is goedgekeurd kan gestart worden met de uitvoering van de plannen. Meer informatie volgt dan nog via deze projectpagina. 

 Als er meer nieuws is dan leest u dat hier. Bent u geïnteresseerd in een appartement of woning van dit nieuwbouwproject? Klikt u dan op "interesse in dit project" rechts op deze pagina en laat uw adresgegevens achter. We houden u dan op de hoogte.

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in het sociale huursegment is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de huurtoeslaggrens (voor 2024 is deze € 879,66).

Zoeken