Weert Keent en Moesel

Gemeente Weert en Wonen Limburg gaan samen met de wijkbewoners een plan maken om de wijken Keent en Moesel klaar voor de komende generaties te maken. Onderdeel hiervan vormt in ieder geval het toekomstbestendig maken van de 650 verouderde portieketage woningen. En het opknappen van de openbare ruimten. Het gezamenlijke doel is om de woningen en de woonomgeving prettig te maken voor u als bewoners. Aantrekkelijke woonwijken, voor nu en klaar voor de komende generaties.


Website:
http://
Google maps Weert Keent en Moesel

keent moesel

Bestuurder Ger Peeters (Wonen Limburg) en wethouder Wendy van Eijk (gemeente Weert)

 

Wat we precies gaan doen en wanneer we daarmee gaan starten, is nog niet bekend. Tot de zomer van 2020 hebben we de tijd ingeruimd om helder te krijgen wat nodig én mogelijk is.We verwachten dat we met het maken van plannen en het uitvoeren van de wijkontwikkeling de komende 10 tot 15 jaar bezig zullen zijn.

Met bewoners in gesprek

Een van de eerste acties is het in gesprek gaan met de bewoners van de 650 portieketage woningen. Van 3 februari tot 6 maart gaan Wonen Limburg en de gemeente Weert samen op pad om de huisbezoeken af te leggen. Daarna volgen andere momenten om met alle bewoners van de wijken in gesprek te kunnen gaan. Hoe deze er precies uit gaan zien, weten we op dit moment nog niet. Zodra dit bekend is, informeren wij u hierover.

arabischengelspools

 

ArabischEngelsPools

 

Meer weten over de wijkontwikkeling?

Bel gerust: 088-385 0800 en vraag naar Aniek Burger of mail naar keentmoesel@wonenlimburg.nl. Of kom langs in de projectruimte aan het Oranjeplein 1a.

 

 

Uitgelicht

Zoeken