Lees meer...

 • Maak kennis met Marcello 30 juni 2020

  We zien steeds meer bewoners die hulp nodig hebben om zich staande te houden. Sommige mensen vinden het moeilijk om hulp te vragen. Dan schakelen we vaker Marcello, onze ervaringsdeskundige in. Hij heeft zelf veel meegemaakt in zijn leven. Daardoor maakt hij makkelijk contact met deze mensen.

 • Mensen zoals u en ik 27 juli 2020

  In onze wijken en buurten wonen steeds meer mensen met onbegrepen gedrag. Dat heeft alles te maken met veranderingen in de zorg. Deze mensen werden vroeger afgeschermd. Ze woonden in GGZ-
  instellingen (geestelijke gezondheidszorg), dus in de buurt kwamen we ze niet tegen. Daardoor leek het iets wat alleen ver weg gebeurde.

 • Wim

  Wim

 • marcello

  marcello

 • Magazine In de buurt van Marcello 16 juli 2020

  Elk magazine stellen we een van onze huurders of belanghebbenden centraal. Dit keer is dat Marcello.
  We zien steeds meer bewoners die hulp nodig hebben om zich staande te houden. Wij zien het als een belangrijke taak voor Wonen Limburg om ook mensen met onbegrepen gedrag een fijn thuis te bieden. Daarvoor werken we in wijken en buurten heel nauw samen met de zorg. We hebben zelfs professionals uit de geestelijke gezondheidszorg in dienst genomen. En we doen een beroep op Marcello als ervaringsdeskundige. Zodat we mensen beter begrijpen. En zo snel mogelijk passende zorg kunnen inschakelen als dat nodig is. Marcello heeft zelf veel meegemaakt in zijn leven. Daardoor maakt hij makkelijk contact met deze mensen. Daarbij vergeten we de rest van de buurt natuurlijk niet. Als bewoners overlast ervaren, nemen we dat serieus.

  Meer hierover leest u in dit bewonersmagazine.

 • Meer dan vijftig jaar huurder? Meld u als gouden huurder! 16 juli 2020

  Huurt u al minstens vijftig jaar bij Wonen Limburg? Zonder onderbreking? Dan bent u een gouden huurder!

Uitgelicht

Zoeken