Roy Everts, aangenaam

Marian Gielen

Roy

Dit keer staat Roy Everts uit Roermond centraal. Hieronder lees je zijn verhaal.

Op 8 augustus 2021 brandde mijn appartement helemaal af. Ik had daar eerder met mijn moeder gewoond, maar woonde er op dat moment alleen. De verzekering bleek op haar naam te staan. Zonder dat ik het wist, waren mijn spullen daardoor onverzekerd. Na de brand had ik dus echt niks meer.

Zo trots op mijn thuis
Ik was zo blij met mijn huis. Het was helemaal ingericht zoals ik het wilde, ik was er echt trots op. Elke keer als ik thuiskwam, kreeg ik een glimlach op mijn gezicht. Dat was ik door de brand in één keer kwijt. Al mijn spullen waren weg. Dankzij Wonen Limburg heb ik nu een ander appartement in hetzelfde gebouw. Maar het gevoel is niet meer hetzelfde.  

Zaakjes op orde
Ik ben iemand die zijn zaakjes altijd goed op orde heeft. Maar de brand sloeg door de wind over van het balkon van de buren. Daar kon ik helemaal niets aan doen. Ik dacht ook dat ik netjes verzekerd was, maar dat bleek niet te kloppen. Dat heeft me wel wakker geschud. Ik raad iedereen daarom aan: controleer twee keer of je alles goed geregeld hebt. Gelukkig had ik mensen om me heen die me hebben geholpen. Onder anderen mijn moeder en mijn werkgever zamelden geld voor me in. Maar ik gun niemand dat ze in zo’n situatie terechtkomen.  

Uitgelicht

Zoeken