De ontaarde boom

ine

Vanuit Cultuurimpuls, waar onze collega Martin Delhij namens Wonen Limburg bij betrokken is, vond vrijdag 2 april de aftrap plaats van 'de ontaarde boom'.

boom

Het is letterlijk een boom die met zijn wortels nog niet echt in de grond staat (hij hangt in een stellage), maar wel groeit. Het is een symbool voor iedereen die zich nog moet settelen in een wijk, en tegelijkertijd hoe oude wijkbewoners een deel van hun wortels dreigen te verliezen door veranderingen in de samenstelling van de wijk. In het komende jaar vinden diverse activiteiten rondom dit thema plaats in Vastenavondkamp (Venlo). Na elke activiteit zal de boom met zijn wortels dichter naar de grond zakken en uiteindelijk ook echt wortelen in de grond.
 
Dit thema speelt natuurlijk niet alleen in Vastenavondkamp. Soortgelijke uitdagingen zien we ook in vele andere buurten. En daar zetten wij ons graag voor in. Samen met u. Dus heeft u een behoefte, wens of idee om uw buurt nóg fijner te maken? Bel ons op telefoonnummer 088- 385 0800 of mail naar post@wonenlimburg.nl. Wij luisteren en helpen u graag op weg!
 

 

Uitgelicht

Zoeken