Welkom bij Wonen Limburg

Ingrid Bekker

"Bij Wonen Limburg voel je je altijd thuis"


Ger Peeters

Welkom bij Wonen Limburg, welkom ook op onze site. We zijn blij dat u er bent. Omdat we er voor u zijn, maar ook omdat we sámen met u goede dingen nóg beter kunnen doen. En nieuwe initiatieven kunnen oppakken.

U en wij samen

Ik ben Ger Peeters en ben de bestuurder van Wonen Limburg. U bent bij ons betrokken omdat u bij ons huurt, wilt huren of met ons samenwerkt. En wij zijn Wonen Limburg. Een organisatie waarbij iedereen zich thuis voelt en waar we met passie werken aan de samenleving waarvan we allemaal deel uitmaken. Wij zetten ons graag elke dag opnieuw in om te bouwen aan een thuis voor iedereen. Dat doen we samen. Met onze huurders, onze partners en al onze medewerkers.

Onze koers verandert

Als woningcorporatie nemen we onze taak serieus. We spelen steeds beter in op onze maatschappelijke opgaven. Hoe doen we dit? We luisteren naar de vraag en behoefte in de samenleving. Zoeken hierbij steeds naar samenwerking. We zetten ons in voor betere buurten, voor goed, veilig en betaalbaar wonen, voor een thuis voor iedereen. Daarvoor 'Welkom Thuis!' als strategische koers voor de komende jaren. Wonen Limburg ontwikkelt zich van een vastgoedgestuurde organisatie naar een vraaggestuurde organisatie. Daarin staat de mens centraal. We zien ons vastgoed als een middel om maatschappelijke doelen te bereiken.
De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Bij Wonen Limburg voel je je altijd thuis.

Wat zijn uw ideeën?

En om dat thuisgevoel te bereiken, hebben we u hard nodig. Want samen komen we tot betere oplossingen. Daarom willen we dicht bij u staan. We staan open voor uw wensen en behoeften én voor uw oplossingen. We nodigen u dan ook van harte uit uw vragen, ideeën en opmerkingen met ons te delen. U weet ons te vinden en u bent meer dan welkom!

 

 

Uitgelicht

Zoeken