Leefbaarheidsfonds

Ingrid Bekker

Meer groen in de wijk, een zitbankje, kunstwerk of achterpadverlichting. Wonen Limburg ondersteunt deze initiatieven. Want hoe klein of groot zo’n investering ook is, de leefbaarheid in de buurt is erbij gebaat.

Wonen Limburgs Leefbaarheidsfonds voor betere buurten

Vandaar dat we enkele jaren geleden het Leefbaarheidsfonds hebben opgezet. Dit fonds is van en voor huurders, bedoeld om hun woonomgeving te verbeteren door eenmalige projecten.

Eenmalige bijdrage

Met het Leefbaarheidsfonds richten we ons op tastbare projecten in buurten en wijken. Maar we vinden ook andere activiteiten belangrijk die de leefbaarheid bevorderen. Denk aan buurtactiviteiten waarbij buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar aan de slag gaan. Wonen Limburg draagt graag bij aan deze en andere maatschappelijke activiteiten. Neem de bewoners van de Kasteelhof in Herkenbosch. Zij dienden een aanvraag in. Bekijk wat zij met de bijdrage uit het Leefbaarheidsfonds deden.

Bijdrage uit Leefbaarheidsfonds aanvragen?

Uw aanvraag voor uw buurt zien we graag komen! Vult u het formulier in en stuur het naar ons toe. Samen werken we zo aan een betere buurt.

Zoeken