Ontwerp samen de buurt en jouw eigen huurhuis aan de Bosweg in Montfort

helen

Aan de Bosweg in Montfort gaan de huidige 20 huurwoningen plaatsmaken voor nieuwbouw. Wat we er gaan bouwen, willen we graag samen met u gaan bedenken. Heeft u ideeën voor deze nieuwbouw en wilt u er misschien in de toekomst zelf gaan wonen? Kom dan op maandag 12 november van 19.30 - 21.00 uur naar 'Biej de Vogel' aan de Markt in Montfort.

Bosweg Montfort

Aan de Bosweg in Montfort slopen we 20 huurwoningen. Op de vrijkomende plek willen we 20 nieuwe huurhuizen bouwen die meer passen bij deze tijd. Hoe die er precies uit moeten zien, weten we nog niet. Daarvoor zoeken we jouw hulp!

Heb jij altijd al jouw eigen huurwoning willen vormgeven? Of heb je suggesties waardoor het een saamhorige buurt wordt, waar bewoners iets voor elkaar willen betekenen? Of heb je goede suggesties voor de uitstraling van de woningen? Of creatieve ideeën voor de indeling van het terrein? Of…? Kortom: wil je betrokken worden, denk dan met ons mee! Als toekomstige bewoner, buurtbewoner of belangstellende.

Ga jij met ons de uitdaging aan?
Op 12 november van 19.30 tot 21.00 uur organiseren we samen met de gemeente Roerdalen een eerste bijeenkomst in 'Biej de Vogel', Markt 21 in Montfort. Je hoort dan precies wat de bedoeling is. En je mag samen met andere deelnemers direct met een stedenbouwkundige aan de slag om de eerste grove schetsontwerpen te maken. Samen met anderen een nieuwbouwplan maken waarop iedereen in Montfort trots zal zijn. Durf jij deze uitdaging met ons aan? Meld je dan uiterlijk 7 november aan door een e-mail te sturen naar bosweg@wonenlimburg.nl.

 

Uitgelicht

Zoeken