Welkom nieuwe bewoners Park Zuytwillemsvaert in Weert

helen

Op vrijdag 26 juni ontving de laatste bewoner van de in totaal 75 appartementen in het project aan de Zuytwillemsvaert in Weert de sleutels. Na ruim 1 ½ jaar bouwtijd zijn de twee woongebouwen volledig in gebruik genomen en kunnen de nieuwe bewoners er hun nieuwe thuis gaan maken.

pzwv

 

Betaalbaar wonen op toplocatie

Eind 2018 tekenden we voor de aankoop van de twee woontorens in het ontwikkelplan aan de voormalige Industriekade van Bouwbedrijven Jongen. ‘Door de aanhoudend grote vraag naar betaalbare woningen hebben we indertijd deze kans niet laten lopen. Zo konden we in één ontwikkeling 75 appartementen toevoegen aan ons woningaanbod in Weert.’, aldus Ger Peeters, bestuurder van de corporatie. ‘Daarbij kon met wat aanpassingen deze kwalitatief hoogwaardige appartementen voldoen aan de hoge standaard die Wonen Limburg op het gebied van duurzaamheid en energie stelt.’  licht Peeters toe.

De gemeente Weert is ook blij met de realisatie van deze mooie wooncomplexen. Wethouder Wendy van Eijk; ‘De toevoeging van betaalbare woningen is een zeer welkome aanvulling op het woningaanbod in Weert. De wachtlijsten voor huurwoningen zijn lang. Er wordt hard aan gewerkt om nieuwe woningen te realiseren. Dit project is daar onderdeel van. Ik wens alle nieuwe bewoners enorm veel woonplezier op deze prachtige locatie.’

 

We wensen de bewoners heel veel jaren woongenot in hun nieuwe appartment! #welkom thuis

Uitgelicht

Zoeken