Welkom thuis voor huurders Brunssum

ine

Vanaf 1 juli bieden we de huurders van de 16 appartementen aan de Lindestraat en 16 eengezinswoningen aan de Dorpsstraat, Panhoes en Leenheerstraat in Brunssum een ‘Welkom thuis’ bij Wonen Limburg. We breiden ons bezit hiermee uit met in totaal 32 woningen.

welkom thuis

Door de aankoop worden 32 woningen in Brunssum toegevoegd aan de sociale huursector. “We vinden het belangrijk dat de woningen toegankelijk zijn voor mensen die wellicht in aanmerking komen voor huurtoeslag. Dit is de reden dat we de huur van 3 van de 16 appartementen in Brunssum onder de liberalisatiegrens gaan verhuren. De overige woningen en appartementen liggen al onder deze grens”, aldus onze bestuurder Wim Hazeu.

Voor de betreffende huurders is het prettig dat Wonen Limburg een buurtwinkel heeft in Heerlen, zodat persoonlijk contact in de nabijheid mogelijk is. Alle huurders zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gebracht.

Property Match verkoopt deze woningen na ca 15 jaar exploitatie omdat deze niet meer passen binnen de doelstellingen van haar portefeuille. Property Match richt zich vooral op (commercieel) vastgoed waar een ontwikkeling/ transformatie (op termijn) mogelijk is.
De transactie kwam tot stand door bemiddeling van Boek & Offermans, partner in Dynamis, namens verkoper.

Uitgelicht

Zoeken