Welkom thuis voor huurders Smithlaan in Sittard

ine

Vanaf 1 november bieden we de huurders van de 17 appartementen en 3 bedrijfsruimtes aan de Smithlaan in de wijk Limbrichterveld-Hoogveld in Sittard een ‘Welkom thuis’ bij Wonen Limburg Accent.

welkom thuis

Door de aankoop van ZOWonen voegt Wonen Limburg Accent 17 appartementen met 18 losse parkeerplaatsen en 3 bedrijfsruimtes toe aan het middenhuursegment.

René Clement, directeur Wonen Limburg Accent: “We zijn verheugd dat we deze transactie hebben kunnen doen. Met de aankoop voegen wij 17 kwalitatief hoogwaardige appartementen in het middenhuursegment toe aan onze woningportefeuille. We vinden het namelijk belangrijk dat mensen die niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning, en ook niet kunnen of willen kopen, toch betaalbaar kunnen wonen. Daarom is indertijd Wonen Limburg Accent opgericht: een commerciële verhuurder met het hart van een woningcorporatie.” 

Vanaf 1 november kunnen de bewoners en de commerciële partijen voor al hun huurzaken terecht in de buurtwinkel Sittard van Wonen Limburg.

Uitgelicht

Zoeken