Lees meer...

 • Magazine In de buurt van Robert 23 september 2019

  Elk magazine stellen we een van onze huurders of belanghebbenden centraal. Dit keer is dat Robert uit Thorn.
  In een mensenleven kan veel gebeuren. Daardoor kunnen woonwensen ook veranderen. In dat geval is er gelukkig wat te kiezen. Dat merkte ook Robert, die onlangs met zijn gezin verhuisde naar Thorn. Dankzij de gezamenlijke tuin hebben ze snel aanspraak in de buurt.
  Onze tip is: zorg dat u ingeschreven staat bij Thuis In Limburg. Ook als u nu al een huis bij ons huurt. Want u weet nooit wat er op uw pad komt!

 • Maak kennis met Robert 23 september 2019

  In 2000 wilden Robert Downey en zijn vrouw na een nare periode een nieuwe start maken. Met hun twee zoons verhuisden ze naar een andere plek in Nederland, maar daar aardden hun zoons niet. In die tijd stonden ze vaak met een caravan in de Eiffel, in Duitsland. Daar was het heerlijk, dus hun zoons vroegen: ‘Kunnen we hier niet gaan wonen?’ Zo kwamen ze dertien jaar geleden in Duitsland terecht.

 • 12158 Robert Downie

  12158 Robert Downie

 • 12154 Ger Peeters

  12154 Ger Peeters

 • U weet nooit wat er op uw pad komt 23 september 2019

  Een woningcorporatie is er voor iedereen die niet op de vrije markt aan woonruimte kan komen. Vroeger betekende dat: u mag blij zijn dat u een dak boven uw hoofd heeft. Gelukkig zijn die tijden voorbij. Wonen Limburg wil iedereen een thuis bieden. Dat is meer dan een dak boven je hoofd. Het is een plek om thuis te komen, om je thuis te voelen.

Uitgelicht

Zoeken