U weet nooit wat er op uw pad komt

ine

Een woningcorporatie is er voor iedereen die niet op de vrije markt aan woonruimte kan komen. Vroeger betekende dat: u mag blij zijn dat u een dak boven uw hoofd heeft. Gelukkig zijn die tijden voorbij. Wonen Limburg wil iedereen een thuis bieden. Dat is meer dan een dak boven je hoofd. Het is een plek om thuis te komen, om je thuis te voelen.

ger peeters

Huurders hebben niet dezelfde keuzevrijheid als huizenkopers. Maar er is wél wat te kiezen als u een huis wilt huren. Als het gaat om de grootte van het huis. De plek waar u wilt wonen. En de huurprijs die u betaalt. Die variatie is belangrijk. Want ieder mens is anders, dus iedere woonwens is ook anders.

Variatie is om nog een andere reden belangrijk. Uw woonwensen kunnen namelijk veranderen. Robert Downy, de hoofdpersoon in dit blad, zocht een plek waar zijn zieke echtgenote meer aanspraak zou hebben (pagina 4). En meneer Fraussen wilde na zijn scheiding graag terug naar zijn geboortestad (pagina 18). Via Wonen Limburg vonden zij een nieuw thuis. 

Mijn tip is daarom: zorg dat u ingeschreven staat. Ook als u nu al een huis bij ons huurt. Want u weet nooit wat er op uw pad komt!

Ger Peeters
Bestuurder Wonen Limburg

Uitgelicht

Zoeken