Buurtwinkel Heerlen nieuwsberichten

 • De bouw is gestart aan de Zuidsingel in Venray 18 april 2018

  Het storten van de eerste betonvloer markeerde woensdag 18 april de officiële start voor de bouw van 33 appartementen en 17 levensloopbestendige woningen aan de Zuidsingel in Venray.

 • Uw gegevens veilig op onze website 11 april 2018

  Wij doen er alles aan om de gegevens van u, als huurder, zo veilig mogelijk op te slaan. Na het lezen van het artikel vandaag in Dagblad de Limburger bent u mogelijk ongerust geraakt. Dat vinden we uiteraard erg vervelend. Inmiddels is onze website volledig https-beveiligd en voldoen we daarmee aan alle voorwaarden die de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) stelt, die op 25 mei a.s. in werking treedt.

 • Zelfbouw-architect verbouwt appartement Wonen Limburg met afvalmateriaal 28 maart 2018

  Sinds 20 maart heeft zelfbouw-architect Jason Serier uit Rotterdam voor een maand zijn intrek genomen in een appartement in de Heerlense Auroraflat, naast het Maankwartier. Culturele instelling SCHUNCK* en Woningcorporatie Wonen Limburg hebben hem gevraagd om hier een eigen klushuis vorm te geven, waarbij de woning volledig wordt aangekleed met behulp van afvalmateriaal. Een van de voorwaarden daarbij was dat het appartement samen met bewoners van de flat en studenten van de TU Delft tot stand zou komen. En dat bezoekers vooral binnen kunnen lopen tijdens Jason’s werkzaamheden voor een kopje koffie en een inspirerend gesprek over het werken met sloopmateriaal. Op 30 april 2018 moet het klushuis opgeleverd worden.

 • Extra steun voor bewonersinitiatieven in Kerkrade 27 maart 2018

  In Kerkrade zetten allerlei partijen zich in voor een gezonde en energieke leefomgeving. Hierbij is de wens om nog meer initiatieven van bewoners te steunen die te maken hebben met de woon- en leefomgeving. Om hier meer vorm aan te geven hebben op 26 maart de gemeente Kerkrade, de Provincie Limburg, Zuyd Hogeschool, IBA Parkstad en Wonen Limburg in een manifest hun intenties naar elkaar uitgesproken over een nieuwe manier van samenwerken.

Uitgelicht

Zoeken