Buurtwinkel Sittard nieuwsberichten

 • Wekelijks inloop Wonen Limburg in Buurthuis Urmond 23 april 2018

  Vanaf donderdag 19 april kunnen inwoners van Urmond met al hun vragen met betrekking tot hun woning en woonomgeving terecht in het Buurthuis Urmond (in de Kooypoort) aan het Urmonderplein 43. De inloop is elke donderdag van 14.00 tot 16.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

 • De bouw is gestart aan de Zuidsingel in Venray 18 april 2018

  Het storten van de eerste betonvloer markeerde woensdag 18 april de officiële start voor de bouw van 33 appartementen en 17 levensloopbestendige woningen aan de Zuidsingel in Venray.

 • Uw gegevens veilig op onze website 11 april 2018

  Wij doen er alles aan om de gegevens van u, als huurder, zo veilig mogelijk op te slaan. Na het lezen van het artikel vandaag in Dagblad de Limburger bent u mogelijk ongerust geraakt. Dat vinden we uiteraard erg vervelend. Inmiddels is onze website volledig https-beveiligd en voldoen we daarmee aan alle voorwaarden die de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) stelt, die op 25 mei a.s. in werking treedt.

 • Onze Buurtwinkel Urmond gaat verhuizen 27 maart 2018

  Met ingang van maandag 2 april gaat de Buurtwinkel Urmond van Wonen Limburg aan de Kerkstraat 16b verhuizen naar de Stationsstraat 47 in Sittard.

Uitgelicht

Zoeken