Buurtwinkel Roermond nieuwsberichten

 • Jaarverslag 2020: Aan het thuiswerken 30 april 2021

  Het jaar 2020 was voor iedereen een bijzonder jaar vanwege de coronapandemie. Uiteraard beïnvloedde de pandemie sterk onze manier van werken en de wijze van contact met onze huurders. Gelukkig vielen de financiële gevolgen voor onze organisatie tot nog toe mee. In ons jaarverslag – Aan het thuiswerken – leest u hier meer over.

 • Welkom voor nieuwe bewoners Bosweg Montfort 21 april 2021

  Op woensdag 21 april werden de bewoners van de nieuwe woningen aan de Bosweg in Montfort verrast. Zij kregen van wethouder Jan Smits van de gemeente Roerdalen en onze bestuurder Ger Peeters een welkomstcadeau. De bewoners wonen in Kompaswoningen. Dit zijn tijdelijke huurwoningen die 10 jaar blijven staan. In de loop van 2022 worden er nog tien permanente nieuwbouwwoningen gebouwd aan de Bosweg.

 • Nieuwbouwplannen in Nederweert 09 december 2020

  Met de gemeente Nederweert hebben we overeenstemming bereikt over een bouwplan voor 10 nieuwbouwwoningen in het plan Hoebenakker te Nederweert. De woningen komen te liggen aan de Tinnegieter op twee bouwterreinen. Momenteel liggen die nog braak. We verwachten eind 2021 te kunnen gaan starten met het bouwen van deze 10 huurhuizen.

 • Tien nieuwe woningen in Vlodrop 09 december 2020

  Op 8 december hebben we met de gemeente Roerdalen een intentieovereenkomst gesloten over de bouw van tien huurwoningen in de wijk Holsterveld in Vlodrop. De komende maanden werken we de plannen verder uit.

Uitgelicht

Zoeken