Overig

 • Contact

  Wilt u contact met ons opnemen of ons bezoeken? 'Welkom Thuis' in onze buurtwinkels of in ons hoofdkantoor, het Wonen Limburg Huis.

 • Cookiewetgeving

  De website van Wonen Limburg maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit eigenlijk?

 • Disclaimer

  Hoewel aan de inhoud van deze website grote zorg is besteed en deze regelmatig wordt aangepast, is Wonen Limburg nimmer aansprakelijk voor eventuele schade die mocht ontstaan als gevolg van de onjuistheid of onvolledigheid van informatie op deze website. Deze website bevat slechts algemene informatie. Ondanks zorgvuldigheid bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd raakt of onjuist is. Voor op u gerichte informatie kan contact worden gelegd op de wijze zoals aangegeven op de website. Door de kennisneming van de inhoud van deze website of het verzenden van informatieverzoeken ontstaat geen relatie van enigerlei aard tussen Wonen Limburg en de ontvanger van de informatie.

 • Privacy statement

  Alle door u ingevoerde gegevens behandelen we volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat wil zeggen dat Wonen Limburg uw privacy respecteert en ervoor zorgt dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld.

Uitgelicht

Zoeken