221 resultaten voor ‘aurora)’

 • Verhalen van Aurora 15 december 2022
 • Nieuwsbrief Petrusberg nummer 7 pdf, 1MB
 • Kunstproject Aurora Heerlen

  foto sittarderwegaurora voor website Eindelijk is het dan zover. Op 21 juni is Boa Mistura in Heerlen aangekomen. Het woongebouw Aurora wordt de grootste mural van Europa!

  Niet alleen ter verfraaiing van het gebouw. Zeker ook omdat kunst verbindt! Want dat is nu precies waar het Spaanse kunstenaarscollectief Boa Mistura zich wereldwijd voor inzet: kunst als inspiratie voor verandering met actieve bewoners als belangrijk uitgangspunt. Door samen te werken leert iedereen elkaar beter kennen. En maken zij het wonen in Aurora nóg prettiger.

 • Een vleugje Aruba op Aurora 21 oktober 2021

  Diego (ASA) Martijn (44) woont sinds ruim een jaar met zijn hondje Khaleesi op Aurora. Hij is geboren op Aruba. Diego heeft Covid gehad en werkt in Nederland hard aan zijn herstel. “Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk heeft de ziekte een enorme impact gehad. Ik heb veel moeite om onder andere weer buiten te durven komen. Mijn hondje helpt me daarbij. Maar het kunstproject draagt daar zeker ook een steentje aan bij”.

 • Leo de Haas, bewoner van Aurora 21 oktober 2021

  Maak kennis met Leo de Haas, 43 jaar en heeft al 16 jaar zijn thuis op Aurora. Hij is geboren in Heerlen, maar heeft 20 jaar in Brabant gewoond bij zijn pleegouders. Op zijn 23ste wilde hij terug naar Heerlen. De plek waar zijn ouders wonen.

 • Kunstproject Aurora Heerlen gestart 08 juli 2021

  Een feestelijke bijeenkomst voor bewoners en kunstenaars op zondag 4 juli vormde het startmoment van het kunstproject. Weliswaar een jaartje later dan gepland, maar nu kan dan eindelijk begonnen worden aan het realiseren van het door de bewoners gekozen ontwerp voor hún woongebouw. Een project waarin bewoners zij aan zij met de kunstenaars werken aan een nieuw Aurora.

 • Kunstproject Aurora Heerlen gestart 24 januari 2022

  Een feestelijke bijeenkomst voor bewoners en kunstenaars op zondag 4 juli vormde het startmoment van het kunstproject. Weliswaar een jaartje later dan gepland, maar nu kan dan eindelijk begonnen worden aan het realiseren van het door de bewoners gekozen ontwerp voor hún woongebouw. Een project waarin bewoners zij aan zij met de kunstenaars werken aan een nieuw Aurora.

 • Website Aurora staat live! 04 februari 2022

  Met trots laten we jullie weten dat de website van Aurora live staat. Er is hard gewerkt om het grootste street art-kunstwerk van Europa, dat staat in Heerlen-Noord, een digitaal platform te geven.

 • Eerste rondleiding op en rondom Aurora 21 april 2022

  Zaterdag 16 april was de kick-off van de rondleidingen op en rondom Aurora. Bewoners Leo en Hessel zijn al vanaf de start nauw betrokken bij het kunstproject. Aan hen dan ook de eer om de eerste groep genodigden, waaronder Marita Muller directeur Strategie en Organisatieadvies van Wonen Limburg en Tatjana Korbmacher van de Bewoners Commissie Aurora, mee te nemen in de geschiedenis van Aurora, te vertellen over het kunstwerk en wat het project voor de bewoners betekend heeft en dat nog steeds doet.

 • Aurora Heerlen: kunst brengt mensen bij elkaar! 15 juli 2022
 • Slotmanifestatie Aurora Heerlen een groot succes! Een sociaal kunstproject met veel impact. 08 juni 2022

  Op zaterdag 4 juni was het moment waarop lang is gewacht; dé slotmanifestatie van Aurora in Heerlen. Groot feest voor alle betrokkenen om de impact van dit sociale kunstproject en de mooie samenwerkingen te vieren. Wonen Limburg, de bewoners, Stichting Street Art en BoaMistura presenteerden de transformatie van Aurora. Het woongebouw staat letterlijk én figuurlijk weer goed in de verf! De bewoners voelen zich weer verbonden, helpen elkaar en zijn vrolijk als de voordeur opengaat. Dit grootschalige kunstproject heeft op het gebied van toekomstperspectief, verbinding en imagoverandering fantastische dingen teweeg gebracht. Dat is groots gevierd!

 • Wat was het mooi! 01 december 2023

  Op zaterdag 7 oktober toverden we ons Wonen Limburg Huis in Roermond om tot Verhalenfestival.

 • Versturen van betaallink gewijzigd per augustus 2022 08 augustus 2022

  Betaalt u de huur via een betaallink? Dan krijgt u deze link voortaan pas 7 dagen voor de vervaldatum toegestuurd. Deze wijziging gaat in voor de huurbetaling vanaf augustus 2022.

 • Kunstproject

  Eindelijk is het dan zover. Op 21 juni is Boa Mistura in Heerlen aangekomen. Het woongebouw Aurora wordt de grootste mural van Europa!

  Niet alleen ter verfraaiing van het gebouw. Zeker ook omdat kunst verbindt! Want dat is nu precies waar het Spaanse kunstenaarscollectief Boa Mistura zich wereldwijd voor inzet: kunst als inspiratie voor verandering met actieve bewoners als belangrijk uitgangspunt. Door samen te werken leert iedereen elkaar beter kennen. En maken zij het wonen in Aurora nóg prettiger.

  Naast de informatie op deze pagina kun je het project ook volgen op Instagram en Facebook (#viveaurora2021). En vind je informatie op de website van Visit Zuid Limburg (https://www.visitzuidlimburg.nl/te-doen-in-zuid-limburg/attracties-bezienswaardigheden/detail/aurora-heerlen/386689/)

 • Dank u wel voor uw gastvrijheid! 10 oktober 2017

  Zaterdag 7 oktober was al weer de 3e Dag van het Huren. Een initiatief van onze brancheorganisatie Aedes. Met 160 collega’s gingen we onze wijken en buurten in om op bezoek bij onze huurders te gaan.

 • Luisteren naar autisme 01 april 2018

  Van 31 maart t/m 7 april is de NVA Autismeweek met als thema ‘Luisteren naar autisme’ en 2 april is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Wereld Autisme Dag. De Stichting Aut Hoes liet ons inzien dat aandacht voor autisme nodig is.

 • Een droom werd werkelijkheid 05 april 2018

  Van 31 maart t/m 7 april vindt de NVA Autismeweek 2018 plaats. Hierin vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) extra aandacht voor de ongeveer 190.000 mensen met autisme in ons land.

 • Onderzoek naar seniorenwoningen Horst aan de Maas 14 augustus 2019

  Eind vorig jaar hield de SP in Horst aan de Maas een enquête onder inwoners van seniorenwoningen. Maandag 7 januari ontvingen we het onderzoeksrapport. Uit het onderzoek blijkt dat 90% van de respondenten tevreden is met hun seniorenwoning. Goed om te horen!

 • Netwerkpartners 16 januari 2023

  Vanaf 1 januari 2023 hebben we het beheer en onderhoud van onze huizen en overig vastgoed anders vormgegeven en ingericht. Deze zijn ondergebracht bij netwerkpartners. De nieuwe contracten voor de algemene onderhoudsportefeuille zijn ingegaan vanaf januari 2023 en hebben een looptijd van 7 jaar.

 • In de buurt van.... het verhalenfestival 17 augustus 2023

  Op zaterdag 7 oktober is in het Wonen Limburg Huis in Roermond het Verhalenfestival. Daar geven we bewoners het podium. Zij delen hun verhaal. Om elkaar beter te begrijpen. Om geïnspireerd te raken. En om de veelkleurigheid van onze bewoners te vieren.

 • In de buurt van… het Wonen Limburg Lab 08 maart 2017

  Op dinsdagavond 7 maart vond het Wonen Limburg Lab plaats met als thema het huurdersmagazine In de buurt van… We hadden een aantal huurders uitgenodigd om hierover met ons in gesprek te gaan. Wat zijn de plussen en minnen van de huidige uitgave? Wilt u het blad online lezen of liever op papier? Moet het glossy zijn of lekker praktisch? Wat moet de inhoud zijn? Met dit soort vragen gingen de deelnemers in twee groepen aan de slag.

 • Hart voor Sittard 23 mei 2022

  Tegen de rand van de historische binnenstad van Sittard wordt het gebied tussen de President Kennedysingel en de Swentiboldstraat herontwikkeld.
  Het samenwerkingsverband bestaat uit Mulleners Vastgoed, Laudy Bouw en Ontwikkeling en Van Wijnen. Zij bouwen hier 7 appartementsgebouwen met in totaal 210 woningen. Het gaat om een combinatie van huur en koopappartementen.

  Voor Wonen Limburg Accent worden er twee moderne woongebouwen met ieder 24 appartementen en bijbehorende parkeerplaatsen gebouwd.

 • Het kunstproject; een stap in de goede richting 28 september 2021

  Stoere zonnebril. Sigaretje. Lang postuur. Ruig ringbaardje. Niet op zijn mondje gevallen. Type ruwe bolster, blanke pit; Eric Slangen, sinds 12 jaar woonachtig op Aurora. Hij heeft een gedeelte van zijn
  38-jarige leven in Rotterdam gewoond, waar hij o.a. zijn studie heeft afgerond. Maar het Heerlense bloed kruipt door zijn aderen en dat merk je aan zijn betrokkenheid als hij over Heerlen vertelt: “Er had wat mij betreft veel eerder actie ondernomen mogen worden om de problematiek in Heerlen aan te pakken”.

 • Magazine In de buurt van Peter

  Ons bewonersblad In de buurt van Peter is uit. Dit keer nemen we een kijkje in de leefwereld van Peter uit Weert. De kosten van het dagelijks leven schieten omhoog en dat merkt ook Peter heel goed. Er bestaan veel regelingen om mensen met een lager inkomen door deze moeilijke tijd heen te helpen. In deze uitgave wijzen we u de weg.
  Verder leest u hoe u kunt meedoen aan de prijsvraag ‘Trots op mijn buurt’ en we blikken terug op de slotmanifestatie van Aurora in Heerlen.

 • Introductie In de buurt van Peter 15 juli 2022

  Elk magazine stellen we een van onze huurders of belanghebbenden centraal. Dit keer nemen we een kijkje in de leefwereld van Peter uit Weert. De kosten van het dagelijks leven schieten omhoog en dat merkt ook Peter heel goed. Er bestaan veel regelingen om mensen met een lager inkomen door deze moeilijke tijd heen te helpen. In deze uitgave wijzen we u de weg.
  Verder leest u hoe u kunt meedoen aan de prijsvraag ‘Trots op mijn buurt’ en we blikken terug op de slotmanifestatie van Aurora in Heerlen.

 • Start campagne Voorjaar, maak je tuin Waterklaar 13 april 2018

  Het is weer lente! Tijd om fijn naar buiten te gaan. Dat deden ook groep 7 en 8 van basisschool Onder de Wieken in Meterik. Samen met de gemeente Horst aan de Maas, Wonen Limburg en Citaverde College deden de leerlingen de check wat er moet gebeuren om hun nieuwe school in het voormalige St. Theresiaklooster in Meterik en het naastgelegen appartementencomplex waterklaar te maken. Dit was tevens de start van de campagne “Voorjaar, maak je tuin Waterklaar” waarmee Waterpanel Limburg de aandacht vraagt voor duurzaam waterbeheer.

 • Onderhoudspartners bekend 11 oktober 2022

  Op dinsdag 11 oktober zijn de contracten getekend en is de samenwerking met de zeven gekozen netwerkpartners feestelijk ingeluid. Het beheren en onderhouden van onze woningen gaan we anders vormgeven en inrichten. En gaan we doen samen met zeven (deels) nieuwe partners die vanaf 1 januari 2023 het onderhouden en verbeteren van onze huurhuizen en overig vastgoed gaan verzorgen. De looptijd van de contracten is 7 tot 10 jaar.

 • Livestream 15 december 2022
 • Mede mogelijk gemaakt door..... 15 december 2022
 • De kleurrijke droom van Boa Mistura 09 september 2021

  Boa Mistura heeft een droom: een betere wereld waar mensen zich verbonden voelen, trots zijn op hun omgeving en geloven in hun eigen kunnen. Hun geheime wapen? Verf. Pablo en Juan zijn twee vriendelijke en energieke jonge mannen die met een team van acht mensen werken aan een kleurrijke missie over de hele wereld. Hun schoenen, broeken en overhemden zitten onder de verfspatten. Blauw, geel, groen, oranje, paars; alle kleuren van de regenboog. Het symboliseert de kleurrijke Street art-afbeeldingen die ze maken. Hun mediterrane uitstraling staat in schril contrast met het weer dat Limburg de laatste dagen teistert; regen, regen en nog eens regen. Maar zelfs dit extreem slechte weer leidt hen niet af van hun uiteindelijke doel: de zon laten schijnen in de harten van de mensen van Aurora.

 • The colorful dream of Boa Mistura 09 september 2021

  BoaMistura has a dream: a better world where people feel connected, proud of their environment and believe in their own abilities. Their secret weapon? Paint. Pablo and Juan are the two friendly and energetic young men working with a team of eight creators on a colorful mission across the globe. Their shoes, pants and shirts are covered with paint splatters. Blue, yellow, green, orange, purple; all colors of the rainbow. It symbolizes the colorful street art images they create. Their Mediterranean appearance is in big contrast to the weather that has been sweeping Limburg in recent days; rain, rain and more rain. But even this extremely bad weather won’t distract them from their ultimate purpose: to let the sun shine in the hearts of the people of Aurora.

 • Informatie voor bewoners 15 december 2022
 • Werken aan je toekomst in de je eigen wijk 01 maart 2021

  website foto Michael Schoon GMS Wonen Limburg wil mensen een thuis bieden. Dat is meer dan een goed en betaalbaar huis in een fijne omgeving.

 • Het kunstwerk 15 december 2022
 • WLIM_MAGAZINE_29_HESSEL_WEB pdf, 2MB
 • In de buurt van Hessel pdf, 2MB
 • WLIM_MAGAZINE_50_PAGES pdf, 7MB
 • In de buurt van 50 pdf, 7MB
 • Maak kennis met Hessel 24 april 2019

  Sinds 2008 woont Hessel (34) in de Auroraflat in Heerlen. Het is een kleurrijk woongebouw, waar allerlei mensen door elkaar wonen. Er is daar enkele weken geleden een heel gaaf kunstproject gestart.

 • Voor in de agenda 17 augustus 2023

  Het Verhalenfestival van Wonen Limburg!

 • Vacature Lid Raad van Commissarissen 24 november 2023

  We zoeken wij een maatschappelijk betrokken toezichthouder met kennis van duurzaamheid en nieuwe bouwconcepten én ervaring met innovatieve concepten en ontwikkeling in de gebouwde omgeving.

 • Kleur aan de buitenkant, kleur achter de deur 27 augustus 2021

  Stichting Streetart; hun doel is de stad een imago-impuls te geven door middel van street art.
  Een viertal betrokken en gedreven mannen met allemaal een kunst-, culturele, politieke- of maatschappelijke achtergronden trekken internationale kunstenaars naar Heerlen om de stad meer kleur te geven. “En dat is nodig”, vertelt Volmar Delheij (secretaris van de stichting), “want het gaat fysiek niet goed met de stad, kijk naar de leegstand, en 1 op de 5 Heerlenaren leeft nog op de armoedegrens en dat tekent veel wijken en buurten in de gemeente. We zouden graag zien dat mensen weer meer trots vinden en hoe gek het ook klinkt, street art kan daarbij helpen”. Inmiddels is de transitie van Heerlen-Noord op verschillende fronten in volle gang gezet en ontpopt Heerlen zich als dé mural-stad van Nederland.

 • WLIM_MAGAZINE_38_ARTE_WEB pdf, 2MB
 • In de buurt van Arte pdf, 2MB
 • Jaarverslag 2021: We blijven in de buurt 19 mei 2022

  Hoewel 2021 ook weer gedomineerd werd door de coronapandemie, hebben we toch mooie resultaten weten te behalen en zijn we zoveel mogelijk bij onze huurders in de buurt gebleven. In ons jaarverslag – We blijven in de buurt – lees je hier meer over.

 • De kracht van een klein gebaar 15 juli 2024

  Anita Joosten uit Horst is verknocht aan ‘haar’ Norbertuswijk. Zij zet zich elke dag in voor meer verbinding in de wijk.Niks groots, maar simpel: je hand opsteken naar de buurvrouw. Samen een kop koffie drinken. Een kaartje door de brievenbus. Kleine gebaren die een groot effect hebben.

 • Stel je nog eens voor 15 juli 2024

  Sinds de allereerste uitgave van ‘In de buurt van…’ staat er steeds één persoon centraal in het blad. Voor deze bijzondere vijftigste uitgave bezochten we drie van deze hoofdpersonen opnieuw. Hoe gaat het nu met hen?

 • Auroraflat Heerlen: Kunst voor een betere buurt 29 april 2019

  In Heerlen zijn we druk bezig met de een opknapbeurt van de Auroraflat. Dat is een behoorlijke klus. Want met 228 appartementen is dit Wonen Limburgs grootste woongebouw. Bijzonder: de buitenkant van de flat wordt een echt kunstwerk. Geschilderd door bewoners zelf! We hopen dat bewoners dankzij deze klus weer extra trots worden op hun woongebouw.

 • WLIM_MAGAZINE_42_PETER_FINAL_WEB pdf, 11MB
 • In de buurt van Peter pdf, 11MB
 • Jaarverslag 2019: Zorg voor elkaar 28 april 2020

  Het jaarverslag van Wonen Limburg en dat van Wonen Limburg Accent is uit. De titel van het jaarverslag van Wonen Limburg – Zorg voor elkaar - stond al vast voor de uitbraak van het coronavirus; maar is nu toepasselijker dan ooit.

 • Goed nieuws: de Dankjeweldagen zijn terug! 25 april 2022

  We bedanken al onze vrijwilligers graag persoonlijk voor hun inzet in de wijken en buurten. Daarvoor ontmoeten we elkaar traditioneel op de Dankjeweldagen. De afgelopen jaren konden die jammer genoeg niet doorgaan. Dit jaar gelukkig wel!

 • DANKJEWEL VRIJWILLIGERS 12 juli 2022

  Vorige week hebben we onze vrijwilligers lekker in het zonnetje gezet tijdens de Dankjeweldagen. Zij zijn onmisbaar in onze buurten en wijken. Op verschillende locaties en dagen konden de vrijwilligers genieten van een mooi programma.

 • In de buurt van Bader pdf, 1MB
 • Oproep Wonen Limburg Lab! Thema: bewonersmagazine ‘In de buurt van’ 25 januari 2017

  We willen dat ons magazine ook in de toekomst met aandacht en plezier wordt gelezen. Daar hebben we uw hulp bij nodig!

 • Samen werken aan het realiseren van úw toekomstige woonwensen 28 februari 2018

  Tot 26 januari was het mogelijk de vragenlijst ‘Samen Wonen’ van Wonen Limburg in te vullen, waarin we u vroegen naar uw toekomstige woonwensen. En dat het onderwerp ook bij u leeft is gebleken uit de grote hoeveelheid reacties. Meer dan 3.500 vulden de vragenlijst in! Ruim 500 gaven aan verder met ons te willen praten. En dat is ook precies wat we gaan doen!

 • Samen werken aan het realiseren van úw toekomstige woonwensen 28 februari 2018

  Tot 26 januari was het mogelijk de vragenlijst ‘Samen Wonen’ van Wonen Limburg in te vullen, waarin we u vroegen naar uw toekomstige woonwensen. En dat het onderwerp ook bij u leeft is gebleken uit de grote hoeveelheid reacties. Meer dan 3.500 vulden de vragenlijst in! Ruim 500 gaven aan verder met ons te willen praten. En dat is ook precies wat we gaan doen!

 • Brochure 24 woningen Oude Trambaan Thorn pdf, 2MB
 • Volgende stap in ketensamenwerking niet planmatig onderhoud 04 juli 2017

  Op 26 juni tekenden de ketenpartners en Wonen Limburg een aanvulling op de bestaande overeenkomst NPO ketensamenwerking.

 • Loden leidingen 23 juni 2020

  In de media is veel aandacht voor de mogelijke aanwezigheid van loden drinkwaterleidingen. Lood kan in het drinkwater komen via loden waterleidingen in huizen die voor 1960 gebouwd zijn. Vanaf 1960 zijn er geen loden leidingen meer gebruikt in de bouw.
  Al jaren geleden zijn wij begonnen met het vervangen van loden leidingen. Voor zover wij weten zijn er in onze woningen geen loden drinkwaterleidingen meer.

 • Nieuwsbrieven en informatieavonden 09 april 2024

  De nieuwsbrieven van de afgelopen tijd vindt u hier.

 • Brochure Zuidsingel Venray pdf, 6MB
 • Brochure 14 woningen Aan de Kreppel Heythuysen pdf, 13MB
 • Brochure 14 woningen Aan de Kreppel Heythuysen pdf, 13MB
 • Hof te Berkel pdf, 2MB
 • Ontwerp samen de buurt en jouw eigen huurhuis aan de Bosweg in Montfort 31 oktober 2018

  Aan de Bosweg in Montfort gaan de huidige 20 huurwoningen plaatsmaken voor nieuwbouw. Wat we er gaan bouwen, willen we graag samen met u gaan bedenken. Heeft u ideeën voor deze nieuwbouw en wilt u er misschien in de toekomst zelf gaan wonen? Kom dan op maandag 12 november van 19.30 - 21.00 uur naar 'Biej de Vogel' aan de Markt in Montfort.

 • KWH label behouden 26 juni 2023

  De huurders van Wonen Limburg waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening zodanig dat de dienstverlening voldoet aan de uitgangspunten van het keurmerk KWH-Huurlabel. Dit betekent dat de geldigheidsduur van het label wordt verlengd tot 25 maart 2025 (wordt voor twee jaar afgegeven). KWH staat voor Kwaliteit Woondiensten Huursector.

 • Introductie In de buurt van het Verhalenfestival 24 augustus 2023
 • Jaarverslag Wonen Limburg 2023 pdf, 4MB
 • Venray uitgebreide route pdf, 454kB
 • Geschillencommissie klachtformulier pdf, 29kB
 • Jaarverslag 2020: Aan het thuiswerken 06 mei 2021

  Het jaar 2020 was voor iedereen een bijzonder jaar vanwege de coronapandemie. Uiteraard beïnvloedde de pandemie sterk onze manier van werken en de wijze van contact met onze huurders. Gelukkig vielen de financiële gevolgen voor onze organisatie tot nog toe mee. In ons jaarverslag – Aan het thuiswerken – leest u hier meer over.

 • Jaarverslag 2020: Aan het thuiswerken 24 januari 2022

  Het jaar 2020 was voor iedereen een bijzonder jaar vanwege de coronapandemie. Uiteraard beïnvloedde de pandemie sterk onze manier van werken en de wijze van contact met onze huurders. Gelukkig vielen de financiële gevolgen voor onze organisatie tot nog toe mee. In ons jaarverslag – Aan het thuiswerken – leest u hier meer over.

 • Achter de schermen van 'In de buurt van.....'! 15 juli 2024

  Sinds de allereerste uitgave maken we met een vast team ‘In de buurt van…’ Voor elk nummer bedenken we een thema. Bijvoorbeeld brandveiligheid of energiebesparing. Dan vragen we onze collega’s: wie zouden we daarover kunnen interviewen? Vervolgens gaan we aan de slag. Ongeveer twaalf weken na het eerste idee gaat het blad op de post.

 • Horst uitgebreide route pdf, 210kB
 • Jaarverslag 2018: De toekomst in de steigers pdf, 5MB
 • Contactinformatie en openingstijden 06 februari 2023
 • Jaarverslag 2021: We blijven in de buurt pdf, 9MB
 • Wonen Limburg begeleidt starters bij financiering eigen woning 07 mei 2015, pdf, 17kB
 • Corporaties willen sociaal blijven investeren pdf, 19kB
 • presentatie Petrusberg_digitale sessie_12_november_webvariant pdf, 952kB
 • Jaarverslag 2018: De toekomst in de steigers 01 mei 2019

  Ons jaarverslag 2018 is uit. We hebben er zelfs twee: het jaarverslag van Wonen Limburg en die van Wonen Limburg Accent. Met Wonen Limburg Accent richten we ons op de mensen met een middeninkomen. Ook zij verdienen een betaalbare huurwoning vinden wij.

 • Tips voor brandveiligheid in en om het huis 25 april 2022

  U kunt zelf heel veel doen om brand te voorkomen. Ontstaat er toch een brand? Een aantal maatregelen zorgt ervoor dat de gevolgen hopelijk beperkt blijven.

 • Nieuwbouw 23 zorgappartementen bereikt hoogste punt 30 oktober 2023

  In maart dit jaar is Locabouw uit Sittard gestart met de nieuwbouw van 23 ruime en betaalbare zorgwoningen in het sociale huursegment. Wij realiseren er samen met ontwikkelaar Holikiday B.V. en zorgondernemer Het Andere Wonen een prettige en veilige woonplek voor kwetsbare ouderen met een zorgindicatie. Inmiddels is het hoogste punt in de bouw bereikt en dat werd met alle partijen gevierd. Verwachting is dat in het voorjaar van 2024 de zorgondernemer de nieuwe bewoners kan verwelkomen.

 • Aankondiging aanbestedingen onderhoud 17 december 2021

  Vrijdag 17 december was het startsein voor de ingrijpende verandering in de manier waarop wij omgaan met onze vastgoedportefeuille. De wijze waarop het vastgoed wordt beheerd en onderhouden gaan we anders vormgeven en inrichten. De nieuwe contracten voor onze algemene onderhoudsportefeuille gaan in vanaf 2023.

 • Start bouw zorgwoningen in Brunssum 09 september 2021

  In september is gestart met het bouwen van in totaal 23 ruime, betaalbare zorgwoningen aan het Zorgplein in Brunssum. Dit doen wij samen met ontwikkelaar Holikiday. Zorgpartner Het Andere Wonen wordt verhuurder van de appartementen en gaat er de zorg verlenen.

 • Aankondiging aanbestedingen onderhoud 24 januari 2022

  Vrijdag 17 december was het startsein voor de ingrijpende verandering in de manier waarop wij omgaan met onze vastgoedportefeuille. De wijze waarop het vastgoed wordt beheerd en onderhouden gaan we anders vormgeven en inrichten. De nieuwe contracten voor onze algemene onderhoudsportefeuille gaan in vanaf 2023.

 • Start bouw zorgwoningen in Brunssum 24 januari 2022

  In september is gestart met het bouwen van in totaal 23 ruime, betaalbare zorgwoningen aan het Zorgplein in Brunssum. Dit doen wij samen met ontwikkelaar Holikiday. Zorgpartner Het Andere Wonen wordt verhuurder van de appartementen en gaat er de zorg verlenen.

 • Meerjarige prestatieafspraken met de gemeente Venlo 14 december 2022

  Gemeente Venlo heeft samen met woningcorporaties Woonwenz, Antares en Wonen Limburg en de HuurdersbelangenVereniging Venlo meerjarige prestatieafspraken 2023 - 2026 ondertekend.

 • Aankondiging aanbesteding algemeen onderhoud 27 januari 2022

  Wij gaan het beheren en onderhouden van onze vastgoedportefeuille anders vormgeven en inrichten. In drie aanbestedingen worden de activiteiten ondergebracht bij ketenpartners. De selectieleidraden van deze aanbestedingen zijn in januari 2022 gepubliceerd. Geïnteresseerde partijen kunnen zich tot uiterlijk 25 februari 2022 voor deelname aan de selectiefase melden. De nieuwe contracten voor onze algemene onderhoudsportefeuille gaan in vanaf 2023.

 • Onze openingstijden en adres 04 juli 2024

  Graag verwelkomen wij u in onze buurtwinkel in Weert.

 • Restwaardetabel BKT (Badkamer, Keuken, Toilet) 1 januari 2021 pdf, 160kB
 • Heerlen uitgebreide route pdf, 267kB
 • Brochure Het Hof Baarlo pdf, 31MB
 • Geschillencommissie reglement pdf, 112kB

  Reglement van de Geschillencommissie Woningcorporaties Noord- en Midden-Limburg.

 • Geschillencommissie reglement pdf, 112kB

  Reglement van de Geschillencommissie Woningcorporaties Noord- en Midden-Limburg.

 • Transformatie kantoorpand Weert dingt mee naar corporatieaward 12 juni 2015, pdf, 28kB
 • e-shower BLUE beste idee Innovatiepitch Limburg klaar voor Morgen 07 juni 2018

  Op woensdag 6 juni organiseerden negen samenwerkende partners, waaronder Wonen Limburg, de innovatiepitch ‘Limburg klaar voor morgen’. De partijen zijn op zoek naar nieuwe ideeën vanuit andere invalshoeken, die ze kunnen toepassen bij het duurzamer maken van 3.000 huurwoningen van Wonen Limburg. Het idee van Hamwells Europe BV - de e-shower BLUE - is hierbij als allerbeste uit de bus gekomen.

 • Nederweert jaarschijf 2024 pdf, 1MB
 • Nieuwsbrief_Donderhof_april_2024 pdf, 1MB

Verfijn uw zoekopdracht

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina

Uitgelicht

Zoeken